diumenge, 26 de juliol del 2009

1ra GESSADA club Motards BMW St Sadurni


A partir d’una proposta per fer una sortida improvisada i no oficial del club Motards BMW Sant Sadurní, per rutes de muntanya del Pirineu català, prevista per el dijous 23, es va aplaçar per dissabte 25.
Així doncs, es va convertir en una “gesada”, on 4 membres de club varem iniciar a les 6 del matí, cap a la vall d’Àneu i d’Aran.
Després del lleuger esmorzar a Sort, enfilem cap a les abandonades pistes d’esquí de Llesuí, agafem una pista preciosa, amb unes vistes immillorables de la vall de sort i Rialp. Circulant al peu del Monsent de Pallars i passant per la collada de Portella arribem a Espot.
Ens treuiem la pols de sobre, al menys o provem, anem fins a Esterri d’Àneu i Boren, a buscar la pista que comença passat Alós d’Isil direcció a Montgarri. Una ruta preciosa que comença vorejant el riu noguera pallaresa, passant per el meravellós bosc de Bonabe i s’enfila fins al pla de Beret.
Fem una parada a santa maria de montgarri i decidim anar a buscar algun lloc on dinar que la gana apreta.
Dinem a Escunhau, prou bé en un hotel restaurant familiar, menjador agradable i acollidor.
Després de dinar anem a fins a Pont d’Arròs i per una carretera estreta però asfaltada arribem al nomenat salt deth Pish, un salt d’aigua preciós i de considerable alçada, lloc on també hi ha un llac on els més agosarats s’hi banyen.
Pugem cap a la pista de la collada de Varradós amb unes vistes impressionants, plè baques i cavalls, en ocasions una mica esverats i a punt d’ocasionar-nos un incident, va quedar en anècdota.
Acabem les pistes de muntanya i com que els temps apreta, anem direcció el túnel de Vielha i cap casa que hi falta gent.Després més fotos